onsdag 17 september 2008

Genomtänkt beslut?

Aj då, tror inte Wachtmeisters affärer står bakom det här eller? Det kommer inte gynna gallerian. Att de bara vågar skapa sådan här negativ publicitet. Det sätter sig som stämplar i människors hjärnor och rätt att de med säkerhet drar tillbaka sitt beslut så kommer det inte suddas ut i människors hjärnor.... Kajsa får det nog hett idag =D

3 kommentarer:

Anonym sa...

Det är väl svårt att dra en gräns vad man ska ta betalt för och vad inte, det finns ju många som vill sprida och uppmuntra folk i olika saker både på gott och ont och vissa vill man säkert att de helst skulle avlägsna sig för att de ger en negativdragning. Men helt klart man bör nog tänka efter innan man uttalar sig eller fattar ett sådant beslut.

Woman soup sa...

Witch - nu är det många som "tänkt efter" och på lokalradion dementeras för fullt...

Kajsa som uttalade sig har nog gjort det förhoppningsvis för sista gången i nuvarande befattning...

Anonym sa...

Personligen tycker jag inte om dessa "ståndförsäljare" som placerar sig i galleriorna och klänger sig fast i ens ytterkläder för att man skall köpa deras kontokort eller teckna telefonabonnemang. Röda korsets bössinsamlare har jag aldrig upplevt som ett problem. Kan i o f s bero på att jag själv varit en i min ungdom... ;-)