tisdag 18 augusti 2009

Billigt boende mitt i City

Fem kronor för en övernattning på Karlskronas torg mitt i city. Mer centralt kan det ju inte bli och inte billigare heller för kommunen, eller? Undrar om de som överklagat de hemlösas boende sover gott i utkanten av Karlskrona, nu när de slipper ha de hemlösa inpå knutarna. Kommunen borde ställa upp fler toaletter runt om i Karlskrona, så får de en snabb lösning av problemet. Toaletter är det ingen som överklagar utan välkomnar.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Sorry, jag tror attd et sitter en timer som börjar blinka om man är där för länge, och därefter kommer det en Gestapovakt och slänger ut (vare sig man tvättat händerna eller ej).

Anonym sa...

Mr Harold - kanske så i Storstaden men inte här i staun. Har funderat många gånger på varför det alltid lyser rött när man går hem från krogen. Tanken var att man kan ju ta en snabbis också, men fick bekräftat igår på radion av en bostadslös att det just förhåller sig som jag tänkt.

Jag hade nog sovit ute på sommaren hellre än på toaletten, men man vet ju inte...kanske det är bra med vatten och tryggt att kunna låsa om sig...

Helt klart är att människors öde och liv är olika.

Soppkram