söndag 1 november 2009

...

Så lätt det är att bli totalt beroende, när man väl fått smaka på livets mening.

6 kommentarer:

Anonym sa...

Jag är ledsen att jag behöver skriva den här kommentaren här och jag ber så hemskt mycket om ursäkt för det. Du får gärna ta bort den.

Anledningen att jag skriver här är för att Peter Pan vägrar lyssna på mig när jag säger åt honom att ta bort de extremt detaljerade beskrivningar av intima och privata handlingar mellan mig och honom. Han rättfärdigar hans agerande med att han bara "skriver av sig" för att han försöker "komma över mig". Han påstår vidare att han bara skrivit de saker han skrivit och ljugit och bedragit mig för att han älskar mig, något som även om det var sant skulle göra man av ordning nyfiken hur det då kommer sig att han inte tar hänsyn till mina önskemål om att han ska låta bli att glorifiera de minnen han har av oss in public.

Hur som helst, jag ber åter igen om ursäkt för att jag måste sjunka till hans nivå för att få hans uppmärksamhet och därmed kanske få honom att sluta genom att kommentera på din blogg.

Woman soup sa...

Anonym, för det är ju just vad du är!

Vaför du skriver här är nog ingen bra idé, men ett ganska ovanlig kommentar som jag känner att jag måste svara på.

Peter Pan är en källa av längtan efter kärlek. Är man törstig så kan man vissa stunder lura sig själv med att se sig som den kvinna han längtar efter och jag har läst hans blogg under många år.

Så vad jag vill säga dig är att du har nog trillat dit av din egen längtan och kanske har han gett dig det du vill ha med det skrivna ordet - han är duktig, han är nästan för bra för att vara sann och det är just det. Vad man skriver behöver inte vara en sanning utan kan om man vill fylla det tomrum man längtar efter. Det finns många olika kärlekar och den andra är inte den andra lik.

Så därför får du nog se utanför ditt ego, för vi är nog många som läser hans texter och lådsas att vi är den speciella kvinnan för dagen som han längtar efter.

Peter Pans blogg är en av mina favoritbloggar och ibland skriver han så ögonen gråter eller hjärtat skuttar!

Anonym sa...

Tack. *väldigt rörd*

/PP

Peter Harold sa...

Klokt svar om åtråns dimensioner, Kvinnosoppa.

JenJen sa...

Du... jag har oxå fått en sådan där kommentar, men jag kan inte skriva som du, men jag säga, HEJA för att du kan!
För det kan du.
Precis som hos PP som skriver fint, så skriver du så jag ofta skrattar eller känner väl i gen mig. Så därför vill jag alla ska veta det, visserligen lite recyklat, men ändå, hurra för att du finns!
http://blogg.passagen.se/isadoraduncan/entry/till_soppan

Woman soup sa...

Peter Pan - Jag hoppas du fortsätter skriva så vi kan fylla våra kärlekskranka hjärtehål.

Mr Harold - tackar för bekräftelsen som fick munnen i ett leende...

JenJen..."det där" är det finaste någon har skrivit till mig - bara så du vet!